0

Uudet Maariankoivu-korvakorut

Korumallistomme uudistuu, tuttu Maariankoivu-nimi säilyy.

Uudet Maariankoivu-korvakorumme on julkaistu – niissä yhdistyvät saarijärveläinen visakoivu ja Nuutajärvellä käsin valmistetut laadukkaat lasihelmet. Korvakoruja on saatavilla kuudessa kauniissa värissä: ahomansikka, keväänvihreä, metsänvihreä, taivaansini, järvensini ja pihlajanmarja. Värit ahomansikka ja pihlajanmarja ovat läpinäkymätöntä opaalilasia ja muut värit kiehtovasti läpikuultavaa lasia.

Korvakorupareihin on valittu keskenään samantyyliset kevyesti vahatut visakoivuhelmet. Korvakorukoukut ovat kirurginterästä ja muut metalliosat hopeoitua korumetallia. Koukut ovat sirot mutta napakat ja asettuvat kauniisti korvaan. Ne pysyvät hyvin paikoillaan korvissa sellaisenaan, ja koruissa on mukana myös pehmeät silikonistopparit. Käsityönä valmistettujen lasihelmien koko vaihtelee hieman korvakoruparikohtaisesti.

Korvakorutilauksen postituskulut ovat 2,50 €. Tilaukseen voit halutessasi liittää myös toiveen, haluatko korvakorusi runsaalla vai hieman hillitymmällä visakuviolla. Tilauksen voi tehdä verkkotilausohjeen mukaan tai soittamalla meille (Yhteystiedot).

Täydellinen punaisen sävy – ahomansikka!
Järvensini – Suomen sävy.
Herkkä taivaansini.
Voimaväri oranssi – Maariankoivu-korvakorut, väri pihlajanmarja.
Metsänvihreät Maariankoivu-korvakorut.
Maariankoivu-korvakorut, väri keväänvihreä.