0
0

Näin syntyi Metsän Lumous

Metsän Lumous -tuoteperhe on uusi tulokas Wilawoodin valikoimassa mutta sen juuret ovat ovat kuitenkin vähän syvemmällä. 2018, kun olimme perustamassa Wilawoodia, pyörittelimme ajatuksia yrityksen visuaalisesta ilmeestä ja logosta. Jo tuolloin meille oli selvää, että suomalaisen metsän ja puun henki tulisi olla läsnä molemmissa. Pohdinta tuli toisinaan uniin, ja välillä herättiin aamuyön tunteina raapustamaan muistiin mieleen tulleita hahmotelmia.

Metsän Lumous alunen

Esitimme toiveitamme mustavalkoisesta, mystisestä ja visakoivun tapaan kaartuvasta koivikkokuviosta paikalliselle yritysilmeitä rakentavalle yritykselle Hape Designille. Tästä yhteistyöstä syntyikin ensimmäinen ja kaunis versio siitä, mikä nyt tunnetaan nimellä Metsän Lumous.

Metsän Lumous korvakorut

Kuvio ei kuitenkaan päätynyt logoksemme, ja logon synty itseasiassa vaatiikin ihan oman tarinansa. Sen sijaan Lumous jäi joksikin aikaa kovalevyn ja mielen sopukoihin hautumaan, kunnes loppuvuodesta 2020 se herätettiin uudestaan eloon. Alkujaan suorakaiteen muotoinen kuvio muokattiin pyöreäksi ja pienillä muutoksilla siitä tehtiin lasertyöstöön soveltuva malli, Metsän Lumous.

Metsän Lumous korvakorut

Metsän Lumous mukailee visakoivikon siluettia, ja mallilla valmistetaan tällä hetkellä korvakoruja kolmessa eri värissä sekä koristetarjottimeksi ja pannunaluseksi soveltuvaa alusta. Ja meillä on aavistus, että tarina jatkuu myös tästä eteenpäin.