0

Loppuunmyyty! Mahla maljakko tumma, visakoivu, suupuhallettu lasi

299,00 

Design: Anni Paunila for Wilawood

Mahla kutsuu katsomaan ja koskettamaan visakoivun ja Suomessa suupuhalletun taidelasin ennennäkemätöntä liittoa. Maljakon lasiosa ja jalka toimivat myös erikseen sisustuksellisina elementteinä. Tumma Mahla on vaikuttava ja dramaattinen kuin öinen tähtitaivas metsän yllä, ja tumma jalka korostaa visakoivun kuviota tuoden siihen mystistä tunnelmaa.

Visakoivu, koivu, suupuhallettu kirkas lasi kuplilla. Käsittely: Lakkapetsi.

Koko: Kokonaiskorkeus n. 28 cm, lasiosan korkeus n. 21 cm, jalan korkeus n. 9 cm. Jalkaosan syvennys n. 2 cm.

Huomioithan, että lasiosa hiotaan ja jalkaosa sorvataan käsin, joten jokainen maljakko on uniikkikappale. Jalan, lasiosan ja niiden muodostaman kokonaisuuden korkeudet voivat näin ollen vaihdella hieman.

Tuotteessa käytettävä visakoivu on kasvatettu Saarijärvellä Keski-Suomessa. Puut valitaan metsästä yksitellen, ja puutavara kuoritaan ja kuivataan lähituotantona Keski-Suomessa. Maljakon puinen jalka sorvataan ja petsataan käsin. Lasiosa suupuhalletaan Riihimällä. Puisen jalan sisäosa on kotimaista koivua.

 

 

Varasto loppu

Osasto:

Kuvaus

Mahla maljakko, tumma jalka, kirkas suupuhallettu lasi

Anni Paunila for Wilawood

Visakoivu, koivu, suupuhallettu kirkas lasi kuplilla. Käsittely: Lakkapetsi.

Koko: Kokonaiskorkeus n. 28 cm, lasiosan korkeus n. 21 cm, jalan korkeus n. 9 cm. Jalkaosan syvennys n. 2 cm. Huomioithan, että lasiosa hiotaan ja jalkaosa sorvataan käsin, joten jokainen maljakko on uniikkikappale. Jalan, lasiosan ja niiden muodostaman kokonaisuuden korkeudet voivat näin ollen vaihdella hieman.

Hoito-ohjeet: Lasiosa pestään käsin. Jalka pyyhitään tarvittaessa kostealla liinalla. Puuesine suositellaan säilytettäväksi tasaisessa lämpötilassa ja ilmankosteudessa.

Puun syykuviointi vaihtelee tuotekohtaisesti.