Maariankoivu rannekoru, visakoivu, puolukanpunainen

29,90 

Punainen petsi tuo visapuun kuviot ja loimun esiin kiehtovasti. Punainen ja luonnonvärinen puu luovat kontrastia – kuin kaksi korua yhdessä.

Maariankoivu -korusarja on saanut nimensä visakoivun vironkielisestä nimityksestä ”maarjakask” eli ”Maarian koivu”.

Visakoivu (pyöreat helmet), eurooppalainen pyökki (pienet puuhelmet), petsi, puuvaha (kasviöljyvaha), hopeoitu korumetalli, laadukas joustolanka.

Rannekorua valmistetaan kahta kokoa. S-koon sisähalkaisija on n. 5 cm ja M-koon  n. 5,5 cm. M-koko sopii useimmille mutta hyvin kapeaan ranteeseen suosittelemme kokoa S. Rannekoru on joustava ja säilyttää hyvin muotonsa.

Osasto:

Kuvaus

Maariankoivu -rannekoru, puolukanpunainen

Visakoivu (pyöreät helmet), eurooppalainen pyökki (pienet puuhelmet), petsi, puuvaha (kasviöljyvaha), hopeoitu korumetalli, laadukas joustolanka.

S-koon sisähalkaisija: n. 5 cm.

M-koon sisähalkaisija: n. 5,5 cm.

Hoito-ohjeet: Kun korusi ei ole käytössä, suosittelemme säilyttämään sen mahdollisimman ilmatiiviissä rasiassa tai pussissa valolta suojattuna. Näin korun hopeaosat kestävät parhaiten aikaa kirkkaina.

Puun syykuviointi vaihtelee tuotekohtaisesti.

Tuotteessa käytettävä visakoivu on kasvatettu Saarijärvellä Keski-Suomessa. Puut valitaan metsästä yksitellen, ja puutavara kuoritaan, kuivataan, sahataan ja sorvataan helmiksi lähituotantona Keski-Suomessa. Helmet viimeistelyhiotaan, petsataan ja vahataan käsityönä. Korut kootaan valmiiksi käsin Saarijärvellä.