1
Ale!

ALE -30% Maariankoivu korvakorut (6 väriä)

18,10 

Design: Wilawood

Maariankoivu-korvakorut  yhdistävät visakoivua ja laadukkaita Nuutajärvellä käsintehtyjä lasihelmiä.

Värivaihtoehtoina ovat täydellisen punainen ahomansikka, täyteläisen oranssi pihlajanmarja, syvä metsänvihreä, heleä keväänvihreä, ihastuttava vaaleanliila kanerva ja hienostunut tummanliila kämmekkä.

Maariankoivu -korusarja on saanut nimensä visakoivun vironkielisestä nimityksestä “maarjakask” eli “Maarian koivu”.

Värit kanerva, kämmekkä, keväänvihreä ja metsänvihreä ovat läpikuultavaa lasia, ja niiden väri saa erilaisia vivahteita valaistuksen mukaan.

Värit ahomansikka ja pihlajanmarja ovat läpinäkymätöntä opaalilasia. 

Lasihelmet valmistetaan käsityönä, mistä johtuen metsänvihreässä värissä on eräkohtaisia pieniä sävyeroja. Mikäli haluat saman sävyiset korvakorut ja kaulakorun, suosittelemme tilaamaan ne samalla kertaa.

Korvakorupariin on valittu keskenään samantyyliset visakoivuhelmet.

Visakoivu, käsintehdyt lasihelmet (Nuutajärvi), puuvaha (kasviöljyvaha), hopeoitu korumetalli, korvakorukoukut kirurginterästä.

Korvakorujen korkeus koukun kanssa on n. 4,5 cm.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Maariankoivu korvakorut

Visakoivu, käsintehdyt lasihelmet (Nuutajärvi), puuvaha (kasviöljyvaha), hopeoitu korumetalli, korvakorukoukut kirurginterästä.

Korvakorujen korkeus koukun kanssa on n. 4,5 cm.

Hoito-ohjeet: Kun korusi eivät ole käytössä, suosittelemme säilyttämään ne mahdollisimman ilmatiiviissä rasiassa tai pussissa valolta suojattuna. Näin korujen hopeaosat kestävät parhaiten aikaa kirkkaina.

Puun syykuviointi vaihtelee tuotekohtaisesti.

Tuotteessa käytettävä visakoivu on kasvatettu Saarijärvellä Keski-Suomessa. Puut valitaan metsästä yksitellen, ja puutavara kuoritaan, kuivataan, sahataan ja sorvataan helmiksi lähituotantona Keski-Suomessa. Puuhelmet vahataan käsityönä. Lasihelmet valmistetaan käsin Nuutajärvellä. Korut kootaan valmiiksi käsin Saarijärvellä.

Lisätiedot

Väri

Ahomansikka, Pihlajanmarja, Kämmekkä, Kanerva, Metsänvihreä, Keväänvihreä